Event info:

Zaal open: 14.30 uur
Start gala: 15.30 uur
Voorverkoop vanaf: € 55,-
Locatie: Topsportcentrum Almere
Adres: Pierre de coubertinlaan 7 Almere
Vip Tafels: 06-33790922

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels, deelnemende sportscholen en vechters.
Online kaartverkoop via: http://bit.ly/ManhoefvsBonjaskyTickets

DLOJ-VgXUAI1Zbp-885x500
Koop HIER je tickets voor Spike presents: WFL – The Final 16.

De match-ups van WFL: Final 16 zijn aangekondigd en de matchmakers hebben de beste partijen neergezet voor hét kickboksevenement van het jaar. De zwaargewichten weten nu tegenover wie zij staan en de gerichte voorbereidingen kunnen beginnen. Beleef de actie op 29 oktober in het Topsportcentrum in Almere of zie het live vanaf 20:00 – alleen op Spike.

LEVI RIGTERS VS REDOUAN CAIRO
WFL_PrePress_0027-885x500
De matchmakers hebben voor deze partij een hongerig talent tegenover een ervaren veteraan gezet. Ritgers zal het opnemen tegen de zeer ervaren Redouan Cairo. Ritgers staat bekend om zijn harde stoten en vliegende knieën maar Cairo heeft alles al een keer voorbij zien komen en met zijn ervaring, snelle combinaties en goede conditie zal hij het Ritgers niet makkelijk maken.

REAMON WELBOREN VS SAM TEVETTE
DLOGsqMXcAAcCme-885x500

Reamon Welboren heeft met zijn 63 partijen al heel wat atleten tegenover zich gehad en trainde met de grote legendes uit de sport. Met een trainer als Andre Mannaart heeft hij de juiste strategie in zijn hoek en de tools om elke gevecht vroegtijdig af te kunnen maken. Sam Tevette heeft de gave om uit een moeilijke situatie te komen en de wedstrijd op elk moment weer naar zijn hand te krijgen. Tevette zet alles op alles en zal geen makkelijke partij zijn voor Welboren.

SERKAN OZCAGLAYAN VS FABIO KWASI
DLOHUNsW4AIunzL-885x500
Voor deze partij kunnen wij je adviseren om niet te knipperen. KO-specialist Serkan Ozcaglayan neemt het op tegen de huidige WFL HW Toernooi kampioen Fabio Kwasi. Verwacht vuurwerk tijdens deze partij want met deze match-up kan de KO op elk moment vallen. De laatste partij van Ozcaglayan duurde 50 seconden en hij zou dit graag weer willen herhalen maar Kwasi zou daar graag een stokje voor willen steken.

FRED SIKKING VS BOY BOY MARTINWFL_PrePress_0038-885x500In de ring is het altijd alles of niets voor Fred Sikking en de meervoudig wereldkampioen zal ook voor deze partij tegen Martin all-in moeten gaan. Met Boy Boy Martin als kan hij een zeer onorthodoxe tegenstander verwachten met een onmenselijk incasseringsvermogen. Niet is zeker met Martin en met zijn unieke vechtstijl kan hij elke tegenstander verassen.

TARIK KHBABEZ VS NORDINE MAHEIDINNEWFL_PrePress_0040-1-885x500

Khbabez wordt gezien als één van de grootste talenten van dit moment. De tweevoudig wereldkampioen gaat voor niemand aan de kant en zijn tegenstander Maheidinne is dan precies de persoon die je tegenover hem moet zetten. De Franse Maheidinne heeft 16 KO’s op zijn naam staan en zou met het verslaan van Khbabez graag nummer 17 willen halen.

HENRIQUES ZOWA VS MURAT AYGUN
DLOI9mLXkAI_GlF-885x500
Met 26 van zijn 29 overwinningen op KO stapt Henriques Zowa de WFL ring in en ontmoet hij één van de top talenten van Peter Aerts: Murat Aygun. Aygun is een bekend gezicht bij WFL en heeft tijdens de hoofdpartij van de afgelopen editie ondanks hij acht tellen tegen kreeg toch de WFL titel kunnen pakken in het zwaargewicht. Zowa respecteert zijn tegenstander maar is verder niet onder de indruk.

MELVIN MANHOEF VS REMY BONJASKY
DLOJmlXWAAA6Yxh-885x500
De levende legendes hebben al drie keer eerder tegenover elkaar gestaan en zijn tijdens WFL: Final 16 de hoofdpartij van de avond. Manhoef heeft Bonjasky in geen van de vorige ontmoetingen kunnen stoppen maar hij is er zeker van dat het dit keer anders zal zijn. Op papier lijk Bonjasky nog steeds de favoriet maar het gaat niet alleen om wat op papier staat. Manhoef heeft wedstrijd ritme en is door de jaren heen actief gebleven in het MMA. Bonjasky vocht zijn laatste partij in 2014 en zal naast zijn lichamelijke training ook mentaal sterk genoeg moeten zijn om deze partij te pakken.
De trashtalk is in volle gang en de staredowns waren intens tijdens de persconferentie. De zwaargewichten van WFL:Final 16 staat klaar om te knokken en nodigen je uit om de sfeer te proeven op 29 oktober in het Topsportcentrum in Almere.

Koop HIER je tickets voor Spike presents: WFL – The Final 16.
Zie hier ook de voorlopige line-up voor WFL: Final 16

Superfights
– Abbygail Deekman vs Ilsury Henrike
– Dimitri Zafiroudis vs Pietje Doorjé
– Kevin van Heeckeren vs Menno van Roosmalen

New talent toernooi
– Mohamed el Hammouti vs Mitchell Lammers
– Joey Mezieres vs Mike Frenken

65 kg toernooi
– Damian Johansen vs Juan Javier Barragan
– Yassir El Atmioui vs Younes Smaili

77 kg toernooi
– Abdelmouniem Mouyah vs Jay Overmeer
– Kevin Hessling vs Darryl Sichtman

Final 16
– Levi Rigters vs Redouan Cairo
– Reamon Welboren vs Sam Tevette
– Serkan Ozcaglayan vs Fabio Kwasi
– Fred Sikking vs Boy Boy Martin
– Tarik Khbabez vs Nordine Maheiddine
– Henriques Zowa vs Murat Aygun
– Andrei Stoica vs Sahak Parparyan

Hoofdpartij:
– Melvin Manhoef vs Remy Bonjasky

Koop HIER je tickets voor Spike presents: WFL – The Final 16.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels, deelnemende sportscholen en vechters.

Online kaartverkoop via: http://bit.ly/ManhoefvsBonjaskyTickets

Zaal open: 14.30 uur
Start gala: 15.30 uur
Voorverkoop vanaf: € 55,-
Locatie: Topsportcentrum Almere
Adres: Pierre de coubertinlaan 7
Vip Tafels: 06-33790922