Zat. 24 Mrt WFL Final 8 Wildcard Tournament

  0
  289
  Locatie Topsportcentrum Almere
  Plaats Almere
  Tijd

  Vechtsportliefhebbers opgelet! WFL en Spike organiseren dit jaar verschillende topevents. Vandaag maken zij de eerste data bekend van de WFL Fight Calender 2018 met hierop een nieuw initiatief: Fight Weekends. Twee weekenden waarvan één dag in het teken staat van de kickbokssport en één dag in het teken van MMA.

  Het eerste Fight Weekend vindt plaats in het weekend van 24 en 25 maart in TopSportcentrum Almere. Zaterdag 24 maart staat in het teken van kickboksen waar onder andere gestreden wordt in een Wildcard Tournament om de felbegeerde laatste plek voor de Final 8. Op 29 oktober j.l. stonden 16 topsporters tegenover elkaar in de Final 16, met als headliner Remy Bonjasky vs Melvin Manhoef. Manhoef ging er met de winst vandoor, maar maakt ruimte voor Nederlands toptalent om zijn plek in het toernooi in te nemen. Zondag 25 maart staat het tweede WFL MMA editie op het programma.

  Spike presents: WFL Final 8
  Tijdens het tweede Fight Weekend op 12 en 13 mei vindt Spike Presents: WFL Final 8 plaats. Winnaars van de Final 16 gaan op zondag 13 mei de strijd met elkaar aan. Andrei Stoica, Murat Aygun, Tarik Khabez, Sam Tevette, Boy Boy Martin, Fabio Kwasi, Levi Rigters en de winnaar van het Wildcard toernooi (op zaterdag 24 maart) staan in de Final 8 line-up. Slechts één atleet gaat er met de felbegeerde titel vandoor.

  Zaterdag 12 mei vindt alweer het derde WFL MMA-toernooi plaats waarin topatleten met elkaar een ongekende krachtmeting aangaan in de WFL Octagon.

  Bekijk hier een overzicht van de eerste events op de WFL Fight Calender 2018:
  24 maart Fight Weekend: Spike Presents WFL: Final 8 Wildcard Tournament – TopSportCentrum Almere
  25 maart Fight Weekend: Spike Presents WFL: MMA 2 – TopSportCentrum Almere
  12 mei: Fight Weekend: Spike Presents WFL: MMA 3 – TopSportCentrum Almere
  13 mei: Fight Weekend: Spike Presents WFL: Final 8 & Final 16 (kickboksen) – TopSportCentrum Almere