Op Zondag 23 April vocht Kickbox Legende Peter Aerts zijn afscheidswedstrijd in Nederland tijdens Spike Presents World Fighting League. De handschoenen die hij tijdens deze wedstrijd aan had, heeft hij geschonken aan de WFL Foundation.
U kunt bieden op deze legendarische handschoenen, de opbrengst van deze veiling gaat naar de WFL Foundation die zich inzet voor plaatselijke goede doelen; Kwintes en Vitree Jeugdhulp.

U kunt bieden door uw bod te mailen naar info@worldfightingleague.com
logo_vitreeoriginalOver Kwintes;

Kwintes is een instelling in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGz). Wij bieden hulp aan mensen met psycho-sociale problematiek. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verslavingszorg, autisme, schizofrenie, depressie angststoornissen etc. Door de ziektebeelden kan het zijn dat mensen weinig of geen sociaal netwerk meer hebben waardoor mensen vereenzamen.
De mensen die hulp van ons krijgen verschillen in leeftijd. Het kunnen volwassenen zijn maar ook jongeren. Soms wonen ze zelfstandig en ontvangen ze ambulante begeleiding. Soms is de problematiek van dien aard dat zelfstandig wonen niet gaat. Ze wonen dan bij ons op een woongroep. Hiervan hebben we verschillende in in Almere maar ook buiten Almere.
Wij helpen mensen o.a in Gouda, Baarn, Lelystad, Dronten, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Zeist en nog veel meer plaatsen.
Naast begeleid wonen begeleiden wij de mensen naar werk toe. Dat kan bijvoorbeeld via trajectbegeleiding of via beschutte werkplaatsen zoals onze groenvoorziening en ons restaurant de Cartoon.
De huiskamer is een project die zich specifiek richt op zwerfjongeren. Dit zijn jongeren die al dieverse hulptrajecten hebben doorlopen en die desondanks toch een zwervend bestaan leiden. Hier wordt er bijvoorbeeld gekeken naar schuldproblematiek, psychosociale problematiek, opleiding en een dank boven je hoofd.
Kwintes bied dus alle hulp die iemand nodig heeft die niet behandelend is. Dagbesteding is een belangrijk onderdeel van iemands leven.
Kwintes heeft drie activeringscentra door verspreid over Almere. De Cartoon in Almere-Buiten, Jan Steen in Almere-haven en Feniks in Almere-Stad. Alle drie de activeirngscentra hebben een geheel eigen identiteit. Sport en bewegen valt ook onder de dagbesteding.
Binnen Almere werkt Kwintes samen met verschillende partners om een gevarrieerd aanbod sport en bewegen aan te kunnen bieden aan haar bewoners en bezoekers. Binnen de GGz bewegen mensen onder de landelijke beweegnorm. Ziektebeeld, medicatie, armoede spelen hierin belangrijke factoren. Wij zijn dan ook erg blij samen te kunnen werken met een partner zoals de de WFL.