k-1 Legende Peter Aerts Ambassadeur van World Fighting League

  0
  1081

  K-1 legende Peter Aerts ambassadeur van Spike presents: World Fighting League

  The Dutch Lumberjack is back! K-1 legende en gepensioneerd kickbokser Peter Aerts wordt de ambassadeur van Spike presents: World Fighting League. Wie beter dan Aerts, die het K-1 World Grand Prix-toernooi in Japan drie keer heeft gewonnen (1994, 1995 en 1998) kan het kickboksen en Spike presents: World Fighting League buiten de ring vertegenwoordigen. Samen willen deze partijen de sport weer naar zijn vroegere glorie brengen en bouwen aan een platform waar vechters de exposure krijgen die zij verdienen. De liefhebbers van de sport, maar ook het bredere publiek, kunnen ervaren dat kickboksen voor iedereen toegankelijk is.

  Kickbokslegende Peter Aerts over zijn ambassadeurschap:
  “De kracht van Spike presents: World Fighting League is dat ze niet alleen gevestigde namen of legendes een platform bieden, maar ook opkomende talenten. Dit zijn de sporters van de toekomst, die we de kans moeten geven om groter te worden in het kickboksen. Dit doen we door ze erkenning te geven en hen te stimuleren om de sport altijd op een positieve manier uit te dragen.”

  “Samen met Spike zijn wij vereerd om de handen ineen te slaan met een kickbokslegende als Peter Aerts, samen zullen wij de sport, vechters en de evenementen naar een hoger niveau tillen.”, aldus World Fighting League.

  Op zondag 23 april vindt World Fighting League #5: Champion vs Champion plaats in TopSportCentrum Almere met 3 tournaments, 8 Super Fights en de afscheidswedstrijd van Rodney Faverus Glunder. Met onder andere op de WFL Fightcard: Michael Duut vs Fred Sikking, Ilona Wijmans vs Anissa Haddaoui en het debuut van niemand minder dan Errol “The Bonecrusher” Zimmerman. Voor kaarten en meer info: www.worldfightingleague.com

  Zal The Dutch Lumberjack de verleiding kunnen weerstaan om niet zelf weer de ring in te stappen?