WFL Dames Toernooi

 

WFL is er trots op om een platform te kunnen bieden aan legendes uit de sport, huidige topatleten en de nieuwe generatie opkomende atleten. In dat rijtje mogen de dames natuurlijk niet in ontbreken.

Samantha van Doorn, de huidige WFL 56 KG Toernooi Kampioen, zal er op Zondag 29 Oktober alles aan doen om haar titel te prolongeren. Zij staat dan in een toernooi met Feride Kirat, Ilona Wijmans en Ilsury Hendrikse. Allemaal dames die zeer aan elkaar gewaagd zijn en het zal voor de dames dan ook zeker geen makkelijke avond worden. Ferida Kirat maakt op 29 Oktober haar WFL debuut en mag meteen strijden voor de titel. Met haar 23 jaar is zij de jongste dame van dit toernooi, maar dit maakt haar niet minder gevaarlijk want van haar 26 partijen heeft zij er maar liefst 19 gewonnen. In 2013 werd zij Europees Kampioen. 

Ilsury Hendrikse heeft het publiek het afgelopen WFL evenement getrakteerd op een schitterende partij, tegenover Samantha van Doorn, waarbij beide dames 8 tellen te verwerken kregen. Ilsury herpakte zich en wist deze partij winnend af te sluiten. Ilsury is dus ook een dame om rekening mee te houden en die gebrand zal zijn om de ring te verlaten als kersverse WFL toernooi kampioen. En last but not least introduceren wij de dame met de meeste titels op zak 3x Wereld kampioen, Nederlands Kampioen, Europees kampioen en ons huidige WFL 61 KG Toernooi kampioen; Ilona Wijmans. Zij zal op 29 oktober proberen om als eerste WFL Atleet kampioen te worden in 2 verschillende gewichtsklassen.

Tickets verkrijgbaar via: http://bit.ly/ManhoefvsBonjaskyTickets
ook via Ticketmaster.nl en bij alle Primera winkels in Nederland.
Voor meer info: www.worldfightingleague.com