UPDATE WORLD FIGHTING LEAGUE

De voorbereidingen voor de 4e editie van World Fighting League zijn in volle gang. De reacties op de voorgaande edities waren louter positief en wij doen ook nu weer onze uiterste best om de allerbeste vechters op de kaart te zetten.

Zoals jullie weten waren onze vorige edities compleet uitverkocht. Wegens de grote vraag naar VIP tafels en kaartjes voor deze 4e editie zijn wij genoodzaakt het evenement te verplaatsen naar een grotere locatie, op een andere datum met nog meer show en nog meer entertainment.

Zoals altijd is onze doelstelling om een spectaculaire avond te organiseren waar iedereen op 1 Avond kan genieten van 3 Toernooien, 3 Kampioenen en 7 Super Fights.

World Fighting League “Where Heroes meet Legends” zal plaatsvinden op

Zondag 3 April 2016 in Topsportcentrum Almere!!
Zaal open: 13:00 uur
Start gala: 14:00 uur
Voorverkoop: € 50,- excl. fee
Locatie: Topsportcentrum Almere
Adres: Pierre de Coubertinlaan 7, 1362 LA Almere

Voor informatie over VIP tafels, en reeds gekochte kaarten, kunt u bellen met:
06-11850254

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland, alle deelnemende vechters en sportscholen.

Online kaartverkoop via: www.ticketmaster.nl en www.worldfightingleague.com

De allerbeste vechters die ons land te bieden heeft zullen op 3 april a.s. de ring betreden o.a.: Andy Souwer, Mohamed Khamal, Murthel Groenhart, Chahid Oulad el Hadj,
Brian Douwes, Zakaria Zouggary, Ibrahim El Bouni, Fred Sikking, Marco Pique, Kevin Hessling, Mohammed el Messaoudi en vele andere…

Voor de geplande partij Zakaria Zouggary vs Ilias Bulaid hebben wij een andere tegenstander moeten zoeken, omdat Ilias Bulaid zich heeft afgemeld. Hij heeft een partij aangeboden gekregen in de K-1 en heeft, in goed overleg met WFL, besloten deze aan te nemen. Wij wensen hem veel succes met zijn partij.

Aan de matchmaking is toegevoegd Darryl “The K.O. Specialist” Sichtman. Darryl doet zijn bijnaam eer aan want van zijn 48 gewonnen partijen heeft hij er maar liefst 30 gewonnen door middel van K.O. Op 3 april a.s. betreed hij het sterk bezette 75 KG Toernooi met o.a. Kevin Hessling en Marco Piqué.

Zoals vermeld is er een grote vraag naar kaarten voor het evenement en om aan die vraag te kunnen voldoen is het vanaf nu ook mogelijk om kaarten te kopen bij alle Primera winkels in Nederland.

Kaarten zijn, zoals altijd, natuurlijk ook gewoon verkrijgbaar bij alle deelnemende vechters, sportscholen en/of online via www.ticketmaster.nl en www.worldfightingleague.com

Tot 3 April in Topsportcentrum Almere!!