OVer ons

De WFL Competition seizoen 2021-2022 is van start gegaan!

Met de WFL Competitie zet World Fighting League een spectaculaire competitie neer met een puntentellingsysteem & verschillende gewichtsklassen. WFL organiseert elke maand (met uitbreiding tot vaker) een spectaculair streaming event!

Waarom WFL?

Wij organiseren evenementen die talentvolle opkomende boks-, kickboks- en MMA-atleten een eerlijke kans geven op een succesvolle carriere als vechter. Dit platform biedt daarmee ook de vechtsportliefhebber spectaculaire competities in en buiten Nederland.

World Fighting League (WFL) is een Nederlandse organisatie die met een eigen concept de huidige vechtscene wil veranderen van … naar … . 

WFL wil een platform creëren waar huidige & toekomstige talenten, naast hun opleiding of hun baan, de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben voor hun vechtcarrière. Naast het realiseren van hun eigen ambities, maken de atleten ook kans op de WFL-titel; wat hen een goede kans geeft op een succesvolle carrière als vechter.

HEt doel

Het doel van WFL is om de evenementen te laten uitgroeien tot een platform voor de nationale (en internationale) vechtscene waar betrouwbaarheid, sportiviteit en de deelnemers die hun sport met trots laten zien aan de buitenwereld.

Het doel van WFL is om de kickboks- en MMA-sport te professionaliseren en om een platform te bieden voor de opkomende atleten. In de WFL Competitie zijn er 3 verschillende gewichtsklassen waarbij 8 tot 12 topatleten per gewichtsklassen. Alle atleten in het zelfde gewicht zullen het tegen elkaar opnemen. De atleten zullen 8 tot 11 partijen hebben in hun gewichtsklasse!

Toernooien

Midden in het seizoen is er een 4-mans toernooi gehouden van de 65-67 KG, 70-72 KG en 77-79 KG. De winnaar van het toernooi is de seizoenskampioen van 2021-2022! 

Nadat alle atleten het tegen elkaar hebben opgenomen zal er weer een 4-mans toernooi plaatsvinden van de top 4. De top 4 atleten strijden dan voor de belt en het prijzengeld. Als de seizoenskampioen in de top 4 zit moet hij zijn belt verdedigen.

De titelhouders op dit moment zijn:
MOHAMED EL HAMMOUTI & CHOUAZA TULIS & MARK TRIJSBURG

Nieuw

World Fighting League is ook begonnen met een competitie voor de:
JEUGD, NIEUWELING, C-KLASSE & B-KLASSE.

Ook hier krijgen de atleten de kans om hun talent te laten zien en om te laten zien dat hun op een groot podium thuis horen!

Meld je aan!

Ben jij klaar voor een echte uitdaging waar je kan bewijzen wat in huis hebt? Doe mee aan 1 van onze sensationele competities en verover het podium. Meld je nu aan!