next event: WFL MMA #3 LW TITLE FIGHT

00
​​​​D​​​​AYS
00
Hours
00
Minutes
00
​​​​SECONDS

SAT. 12 MAY

MMA EVENT IN AN OCTAGON

Pieter Buist vs Sully Bull **LW TITLE FIGHT**


MMA #3, het MMA evenement van Nederland!

Wie zal in deze derde MMA editie onze eerste WFL MMA kampioen worden? Pieter Buist en Sully Bull zullen in het Topsportcentrum  Almere de strijd aangaan om deze felbegeerde riem mee naar huis te nemen.


WFL The Final 8, het kickboks evenement van het jaar!Ibrahim el Bouni wint Wildcard toernooi en gaat door naar Final 8
In oktober streden zestien van de beste kickboksers voor een plaats in de Spike presents: WFL Final 8 op zondag 13 mei. Melvin Manhoef versloeg Remy Bonjasky in de hoofdpartij en bemachtigde een plaats in de Final 8 naast Murat Aygun, Andrei Stoica, Boy Boy Martin, Fabio Kwasi, Sam Tevette, Levi Rigters en Clyde Brunswijk. De 42-jarige Manhoef heeft besloten zijn plaats in de Final 8 af te staan aan de winnaar van het Wildcard Toernooi: Ibrahim el Bouni. Tarik Khbabez wordt vanwege blessure vervangen door Clyde Brunswijk.

Tijdens de meest recente WFL editie van 25 maart jl. wist de 25-jarige Amsterdammer Ibrahim el Bouni met twee overwinningen op één avond het Wildcard toernooi op zijn naam te schrijven en plaatst zich daarmee voor de Final 8.

Om kampioen te worden moeten de atleten drie wedstrijden op één avond winnen. Net zoals de K-1 Legendes Peter Aerts, Semmy Schilt en Ernest Hoost. Wie gaat er met de titel naar huis?

This Fight Weekend will bring you two big events for MMA and kickboxing in one weekend.

 • check
  The Best Fighters in action
 • check
  Spectacular Show & Entertainment
 • check
  Great atmosphere
 • check
  MMA  event in a real Octagon
Select Columns Layout

​​​Live stream

Only visible from outside the Benelux

Select Columns Layout
Select Columns Layout
Select Columns Layout