Huisregels

De huisregels die gelden tijdens en rondom de World Fighting League evenementen.

 1. Met het betreden van de accommodatie waar het WFL evenement gehouden wordt geeft u aan akkoord te gaan en zich te houden aan de WFL geldende huisregels.
 2. WFL werkt met Ticketmaster. Indien er sprake is van vervalsing of oplichting van kaarten zal dit worden behandelt als een strafbaar feit.
 3. Het is verboden te roken in het gebouw waar de WFL evenementen plaats vinden.
 4. Eigen meegebrachte dranken en etenswaren zijn niet toegestaan.
 5. Tijdens een WFL evenement dient er geluisterd te worden naar het aanwezige personeel.
 6. U gaat akkoord dat publicaties via verschillende mediakanalen worden gedaan van foto en filmmateriaal die tijdens en rondom de evenementen zijn opgenomen waar u opstaat.
 7. Het openen of blokkeren van nooduitgangen is verboden tenzij een calamiteit plaatsvindt.
 8. Tijdens een calamiteit dient er geluisterd te worden naar de aanwezige beveiligingsinstanties.
 9. Discriminatie, ongewenste intimiteiten en zowel verbaal als non verbaal geweld wordt niet toegestaan tijdens de WFL evenementen.
 10. Kleding die gerelateerd wordt aan motorclubs voetbalclubs en andere provocerende kleding is verboden. Kleding gerelateerd aan een vechtsport of vechtsport sportschool zijn wel toegestaan.
 11. Wapens en drugs zijn ter strengste verboden. Bij constatering van bezit, gebruik en/of handel in deze verboden middelen wordt dit gezien als een strafbaar feit.
 12. Vuurwerk of spandoeken zijn niet toegestaan tijdens WFL evenementen.
 13. World Fighting League en promotors zijn in geen enkel geval verantwoordelijk voor diefstal, verlies en/of schade van spullen tijdens WFL evenementen en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
 14. World fighting League en promotors zijn in geen enkel geval verantwoordelijk voor lichamelijk letsel is opgelopen tijdens de evenementen en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
 15. Indien een WFL evenement wordt stopgezet of afgelast door één of meerdere individuen hanteert World Fighting League een boeteclausule van 800.000,- euro.
 16. Indien er een strafbaar feit wordt gepleegd op één van de evenementen zal de politie worden ingeschakeld.
 17. Indien er een huisregel wordt overtreden kan de toegang geweigerd worden of kunt u verwijderd worden van het WFL evenement.